Omelette aux légumes
TM5 TM31 TM6

Omelette aux légumes

4.0 (72 oceny)

Składniki

  • 80 g d'oignon, coupé en deux
  • 150 g de poireau, coupé en tronçons (2 cm)
  • 70 g de petits pois frais
  • 15 g d'huile d'olive
  • 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 8 œufs
  • 500 g d'eau
  • 150 g de pommes de terre, coupées en cubes (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1105.5 kJ / 265.2 kcal
Białko
17.8 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy