
Urządzenia i Akcesoria
蘑菇嫩雞燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
紅蔥頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)250 克
-
蘑菇 ,切片80 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
高湯220 克
-
鮮奶油30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士 ,依個人口味調整5 克
-
巴西利 (裝飾用)5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
656.8 kcal /
2745.2 kJ
Białko
26.4 g
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
46.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
156.7 g
Sód
185.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan