
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯鮭魚濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
新鮮鮭魚片 ,切塊(約2公分)250 克
-
鹽¾ 茶匙
-
蒔蘿¼ 茶匙
-
奶油10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
水150 克
-
牛奶150 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約1.5公分)100 克
-
西洋芹 ,切塊(約1公分)100 克
-
鮮奶油50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
276 kcal /
1153.5 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan