Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 200 g di biscotti, tipo digestive
- 100 g di burro morbido, a pezzi
Crema
- 70 g di zucchero
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 fogli di gelatina, precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati
- 10 g di tè matcha, in polvere (vedere consigli)
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di yogurt bianco
Terminare la preparazione
- 1 mango maturo a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal / 1079 kJ / 258 kcal
- Białko
- 4.1 g / 4.1 g
- Węglowodany
- 23 g / 23 g
- Tłuszcz
- 17.3 g / 17.3 g
- Błonnik
- 0.6 g / 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40 min
Salmone in salsa di lamponi
2h 50min
Torta soffice al cioccolato e pere
1óra 10p
Galette des rois al cioccolato
2óra 30p
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Merluzzo tataki al pesto
30min
Panna cotta latte e cereali
6h 50min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Trifle ai lamponi
2óra 30p
Moqueca
1h 20min
Torta di castagne integrale
1h 30 min
Torta di limone e mandorle
1h 20min