紅豆沙鍋餅

紅豆沙鍋餅

4.2 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 片

Składniki

  • 中筋麵粉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 熱水 (約90-95°C)
    150 克
  • 冷水 ,多備一些刷水用
    60 克
  • ,多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 蜜紅豆餡 (市售或自製)
    450 克
  • 白芝麻 ,依個人喜好添加
    6 大匙

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 426.3 kcal / 1781.3 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 75.7 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...