Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 豬肝 ,切斜片(約1公分厚)
- 1650 克 水 (含浸泡和烹煮用)
- 10 克 苦茶油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- 100 克 菠菜 ,切段(約5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 492.6 kJ / 117.8 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4243.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 236.8 mg