![Gelatina de queso y piña Gelatina de queso y piña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53BFD499-69D4-4E0C-AD3E-29E84B38FFC4/Derivates/3D57EDAB-73BB-4E06-AFCC-3BEE918929CA.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de queso manchego, en trozos
- 500 g de jugo de piña
- 1 pizca de bicarbonato de sodio
- 15 g de grenetina en polvo
- 130 g de crema ácida
- 190 g de leche condensada dulce
- 200 g de piña en almíbar en trozos, bien escurrida
- mantequilla sin sal, para engrasar el molde
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1126 kJ / 268 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo encacahuatado
45 Min
Pan de elote
1 Std.
Gelatina de mango
15 Min
Rompope de nuez
20 Min
Atole de guayaba
40 Min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Ensalada de manzana navideña
10 min
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Pastel de elote con rompope TM6
2h
Gelatina de café y almendras
1 Std. 15 Min
Champurrado
25 Min