Gelatina de queso y piña

Gelatina de queso y piña

3.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porciones

Składniki

  • 200 g de queso manchego en trozos
  • 500 g de jugo de piña
  • 1 pizca de bicarbonato de sodio
  • 15 g de grenetina en polvo
  • 130 g de crema ácida
  • 190 g de leche condensada dulce
  • 200 g de piña en almíbar en trozos bien escurrida
  • mantequilla sin sal para engrasar el molde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 1126 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...