Gelatina de café y almendras

Gelatina de café y almendras

1.9 19 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porciones

Składniki

  • 45 g de café soluble
  • 120 g de piloncillo en trozos
  • 1 rama de canela
  • 1000 g de leche de almendras sabor vainilla
  • 2 cucharadas de grenetina en polvo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 0 g
Kalorie 252 kJ / 60 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...