La fondue aux trois fromages

La fondue aux trois fromages

4.4 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
16 pièces

Składniki

  • 170 g de parmesan coupé en morceaux
  • 170 g de gruyère coupé en morceaux
  • 30 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 110 g de farine de blé
  • 180 g de lait demi-écrémé
  • 90 g de mascarpone
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 œufs battus
  • 100 g de chapelure
  • 20 g d'huile de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 10.2 g
Kalorie 824.3 kJ / 197.5 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...