Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 52.1 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1 Std.
Verdure saporite
40 Min
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min
Crema di cipolle e timo
1 Std.
Caldo verde
35min
Frittelle di patate
45 Min
Delizia di pollo al crescione
50 Min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Polenta ai porri
1h 5min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Porri in crema delicata
35min
Fiordilatte bolognese
9 godz. 30 min