Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Acquacotta
50min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Terrina ai due colori
1h 20min
Pesto fresco del riciclo
10min
Torta salata multistrato
3h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1hod. 40min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 godz. 5 min
Pectina
55min
Salmone farcito
1 godz. 5 min
Polenta ai porri
1 godz. 5 min