Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Budini aromatici al pomodoro
1u. 10min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min.
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Crostatine al melograno
50 min.
Fregolotta al radicchio
1h 50min
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2óra 20p
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
"Scafata" viterbese
1h 50min
Polpetti all'inferno
40 Min