Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di pane raffermo
- 50 g di latte
- 30 g di cipolla a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 uova
- 250 g di salsiccia fresca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 250 g di carne trita di manzo
- 200 g di acqua
- 300 g di birra
- 25 g di farina
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3066.8 kJ / 733 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Mousse ai due cioccolati
15 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Polpette danesi
50 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Polpette di manzo e salsiccia
40 Min