Urządzenia i Akcesoria
Pain libanais épicé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
20 pièces
Składniki
-
2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
-
200 g d'eau
-
85 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
-
300 g de farine de blé
-
1 ¼ c. à café de sel
-
4 c. à café de zaatar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
2 g
Kalorie
437 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pains du monde
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min
Pain pita
1 godz. 30 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 godz. 30 min
Falafels
24 godz.
Fatayers aux épinards
2 godz. 5 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Falafels
24 godz.
Manaïches au zaatar
2 godz.
Fatayer au fromage et menthe
2 godz.
Tahiné maison
25 min
Pitas libanaises
2 godz. 20 min