Falafels

Falafels

3.0 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
30 pièces

Składniki

La veille
  • de pois chiches blancs secs
    300 g
Le jour même
  • de persil frais, équeutés
    20 brins
  • gousses d'ail
    2
  • de zaatar
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de thym déshydraté
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de coriandre en poudre
    ½ c. à café
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • huile de friture

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 53 kcal / 1222 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...