Focaccia aux céréales

Focaccia aux céréales

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

  • 500 g de farine aux sept céréales
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 330 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
  • 1 c. à café de sel
  • 2 brins de romarin frais lavés, séchés et effeuillés
  • 1 c. à café de gros sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 7 g
Kalorie 1192 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...