Urządzenia i Akcesoria
Hörnliauflauf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken (3 cm)150 g
-
Butter zum Einfetten1 EL
-
Wasser1200 g
-
Salz2 ½ TL
-
Hörnli250 g
-
Schinkenwürfeli200 g
-
Erbsli, tiefgekühlt150 g
-
Lauch längs halbiert, in Streifen (8 mm)150 g
-
Eier3
-
Vollrahm150 g
-
Milch150 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika½ TL
-
Muskatnuss, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
42 g
Kalorie
3291 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rizi Bizi
35 λεπτ.
Chili con Cervelat
1ωρ.
Fotzelschnitten
30 λεπτ.
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 λεπτ.
Älpler-Gratin
50 λεπτ.
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40 λεπτ.
One-Pot-Pasta mit Schinken
25 λεπτ.
Riz Casimir
45 λεπτ.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 λεπτ.
Schnelle Pasta al forno
55 λεπτ.
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Ghackets mit Hörnli
30 λεπτ.