Compota de peras con orejones y avellanas

Compota de peras con orejones y avellanas

4.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • de avellanas tostadas
    50 g
  • peras (peladas y cortadas en dados de aprox. 3 cm)
    3
  • de orejones de albaricoque enteros
    130 g
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    8 - 10
  • de agua
    200 g
  • de azúcar
    140 g
  • de licor de naranja (p.ej. Cointreau®)
    15 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 317 kcal / 1327 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 57.8 g
Błonnik 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...