Pan de centeno con masa agria

Pan de centeno con masa agria

4.7 3 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 154 godz.
1 unidad

Składniki

Masa agria (prefermento)
  • de cebada malteada en grano
    15 g
  • de harina de centeno
    180 g
  • de agua mineral
    260 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
Masa de pan de centeno con masa agria
  • de harina de centeno
    90 g
  • de harina integral de trigo
    100 g
  • de harina de gran fuerza (y un poco más para espolvorear)
    300 g
  • de sal
    10 g
  • de agua mineral
    240 g
  • de semillas de lino
    15 g
  • de pipas de girasol
    30 g
  • de pipas de calabaza
    15 g
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2565 kcal / 10721 kJ
Białko 79.19 g
Tłuszcz 42.85 g
Węglowodany 465.59 g
Błonnik 42.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...