Bacalao a la veneciana con polenta

Bacalao a la veneciana con polenta

4.2 31 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

Polenta
  • de agua
    750 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    1 cucharada
  • de polenta (1 minuto de cocción)
    200 g
Bacalao
  • diente de ajo
    1
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    3 - 4 ramitas
  • de aceite de oliva virgen extra (y 2 cucharadas más para regar el bacalao)
    130 g
  • de lomos de bacalao al punto de sal
    600 g
  • de agua
    1500 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 398 kcal / 1664 kJ
Białko 30.63 g
Tłuszcz 28.68 g
Węglowodany 4.33 g
Błonnik 5.77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...