Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de cebollas rojas (cortadas en octavos)
- 800 g de azúcar
- 4 hojas de laurel secas
- 2 pellizcos de canela molida
- 6 clavos
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de vino blanco seco
- 200 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 3974 kJ / 951 kcal
- Białko
- 3.13 g
- Węglowodany
- 230.75 g
- Tłuszcz
- 0.12 g
- Błonnik
- 5.3 g
Alternatywne przepisy
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Salsa de tomate
40 min
Chutney de fresas
24h
Pan relleno de trucha ahumada, atún y queso cremoso
14 Std.
Toronjas confitadas
13 Std. 30 Min
Cheesecake salado con tomates cherry
3 Std. 40 Min
Chucrut marinero (Choucroute de la mer)
35min
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min
Amaretti
1 Std. 20 Min
Menú: Bullabesa
1h 5min