Compota de cebolla roja

Compota de cebolla roja

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 tarros

Składniki

  • de cebollas rojas (cortadas en octavos)
    800 g
  • de azúcar
    800 g
  • hojas de laurel secas
    4
  • de canela molida
    2 pellizcos
  • clavos
    6
  • de pasas sin semillas
    100 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de vinagre balsámico
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 tarro

Kalorie 951 kcal / 3974 kJ
Białko 3.13 g
Tłuszcz 0.12 g
Węglowodany 230.75 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...