Compota de cebolla roja

Compota de cebolla roja

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 tarros

Składniki

  • 800 g de cebollas rojas (cortadas en octavos)
  • 800 g de azúcar
  • 4 hojas de laurel secas
  • 2 pellizcos de canela molida
  • 6 clavos
  • 100 g de pasas sin semillas
  • 100 g de vino blanco seco
  • 200 g de vinagre balsámico
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 tarro

Kalorie 951 kcal / 3974 kJ
Białko 3.13 g
Tłuszcz 0.12 g
Węglowodany 230.75 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...