Bollitos blancos de albahaca y parmesano

Bollitos blancos de albahaca y parmesano

4.4 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
20 unidades

Składniki

  • 50 g de queso parmesano
  • 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
  • 4 ramitas de orégano fresco (solo las hojas)
  • 1 diente de ajo
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 350 g de agua
  • 400 g de harina de fuerza
  • 200 g de harina
  • 1 cucharadita de sal
Para el horno
  • 20 g de sémola de trigo
  • 150 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 4.11 g
Kalorie 482 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 1.07 g
Błonnik 1.18 g
Węglowodany 22.29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...