Bifteki mit pikantem Tomatendip
TM6 TM5 TM31

Bifteki mit pikantem Tomatendip

4.7 (680 ocen)

Składniki

  • 3 Zwiebel, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 500 g Hackfleisch, gemischt
  • 1 Ei
  • 30 g Paniermehl
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 200 g Feta, in Streifen (ca. 7 x 1 cm)
  • 60 g rote Paprika, in Stücken
  • 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
  • 250 g Cherry-Tomaten
  • 20 g Tomatenmark
  • 50 g Zucker
  • 1 Prise Cayenne-Pfeffer
  • 1 TL schwarze Senfkörner
  • 15 g Speisestärke
  • 35 g Weißweinessig
  • Öl zum Braten

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
924 kJ / 220 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy