Coq au vin

Coq au vin

4.5 2.2K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Öl
    80 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Hähnchenschenkel, mit Haut
    4
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Tomatenmark
    30 g
  • Rotwein trocken
    200 g
  • Katenschinken, gewürfelt
    200 g
  • Champignons
    400 g
  • Rinderfond
    300 g
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Thymian
    1 Zweig
  • Wasser
    30 g
  • Speisestärke
    20 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 650 kcal / 2725 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...