Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Öl
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein, trocken
- 200 g Katenschinken, gewürfelt
- 400 g Champignons
- 300 g Rinderfond
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Thymian
- 30 g Wasser
- 20 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2725 kJ / 650 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Rinderragout mit Bohnen
50 menit
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1j 30 menit
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Chowder
45 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1j
Gulaschsuppe deluxe
2j
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3j 50 menit