Urządzenia i Akcesoria
Coq au vin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Öl80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 TL
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Hähnchenschenkel, mit Haut4
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenmark30 g
-
Rotwein trocken200 g
-
Katenschinken, gewürfelt200 g
-
Champignons400 g
-
Rinderfond300 g
-
Rosmarin2 Zweige
-
Thymian1 Zweig
-
Wasser30 g
-
Speisestärke20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
35 g
Kalorie
2725 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 godz. 20 min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2 godz.
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Kalbsleber venezianisch
40 min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1 godz.
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 godz. 15 min