義式蔬菜烘蛋
TM5 TM6

義式蔬菜烘蛋

4.9 (8 ocen)

Składniki

  • 4 顆 蛋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 100 克 洋蔥 ,切片
  • 20 克 油
  • 40 克 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
  • 60 克 新鮮香菇 ,切塊
  • 100 克 櫛瓜 ,切圓片
  • 30 克 油漬蕃茄乾 ,切碎
  • 5 克 新鮮羅勒葉 ,略切
  • 20 克 帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1480 kJ / 354 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy