Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 100 克 洋蔥 ,切片
- 20 克 油
- 40 克 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
- 60 克 新鮮香菇 ,切塊
- 100 克 櫛瓜 ,切圓片
- 30 克 油漬蕃茄乾 ,切碎
- 5 克 新鮮羅勒葉 ,略切
- 20 克 帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3.5 g