
Urządzenia i Akcesoria
義式蔬菜烘蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
蛋4 顆
-
鹽½ 茶匙
-
洋蔥 ,切片100 克
-
油20 克
-
鴻喜菇 ,去除根部,剝散40 克
-
新鮮香菇 ,切塊60 克
-
櫛瓜 ,切圓片100 克
-
油漬蕃茄乾 ,切碎30 克
-
新鮮羅勒葉 ,略切5 克
-
帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
354 kcal /
1480 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

關於雞蛋
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan