義式蔬菜烘蛋

義式蔬菜烘蛋

4.9 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 4 顆
  • ½ 茶匙
  • 洋蔥 ,切片
    100 克
  • 20 克
  • 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
    40 克
  • 新鮮香菇 ,切塊
    60 克
  • 櫛瓜 ,切圓片
    100 克
  • 油漬蕃茄乾 ,切碎
    30 克
  • 新鮮羅勒葉 ,略切
    5 克
  • 帕瑪森起士 (塊狀) ,刨絲
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 354 kcal / 1480 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...