![Bruschette mit Bohnen und Thunfisch Bruschette mit Bohnen und Thunfisch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7566F16-11F3-4F6B-BE9C-D0FE6F07F15F/Derivates/B85A20CE-605A-4EC1-8A20-9870ED4CB7A5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
lub 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2632 kJ / 628 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 40 g
Alternatywne przepisy
Salsa Verde
10min
Salsa Verde
10min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Pasta alla Putanesca
45min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 Std. 10 Min
Thunfisch-Tapenade
5min
Olivensauce
10min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Putello Tonnato
4 Std.
Sauce alla Puttanesca
25min
Thunfischmousse
10min