Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
TM5 TM31 TM6

Bruschette mit Bohnen und Thunfisch

4.4 (30 ocen)

Składniki

  • 1 Knoblauchzehe
  • 2 Schalotten, halbiert
  • 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
  • 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
  • 2 TL Kapern, abgetropft
  • 250 g weiße Bohnen (Dose)
  • 2 Prisen Salz
  • 4 Prisen Pfeffer
  • 12 Scheiben Baguette (2 cm)
    lub 12 Scheiben Ciabatta (2 cm)
  • 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2632 kJ / 628 kcal
Białko
25 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
40 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy