Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
lub 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2632 kJ / 628 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 40 g
Alternatywne przepisy
Tomato Tonnato
15min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Schwarze Linguine
45 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Putello Tonnato
4 Std.