Urządzenia i Akcesoria
Pilz-Crostini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
getrocknete Steinpilze10 g
-
grobes Meersalz½ TL
-
Parmesan in Stücken30 g
-
Walnusshälften30 g
-
Champignons halbiert400 g
-
Zwiebeln geviertelt2
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
Olivenöl70 g
-
Majoran, getrocknet1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Zitronensaft1 TL
-
Baguette in 12 Scheiben (à 1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1970 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfisch-Tapenade
5 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Zucchini-Crostini
35 min
Pilz-Pesto
40 min
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Garnelenbällchen
30 min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Pilzza
1 godz. 20 min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min