Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Wasser
- 500 g dicke Bohnen, TK
- 2 rote Zwiebeln, klein, halbiert
- 6 Stängel Bohnenkraut, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 1 ½ TL Dijon-Senf, mittelscharf
- 1 EL Honig, flüssig
- 5 EL Weißweinessig
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Öl
- 600 g Büffel-Mozzarella, abgetropft, in Scheiben (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3718 kJ / 888 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 58 g
Alternatywne przepisy
Tomato Tonnato
15 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Spargelflammkuchen mit Zitronenöl
1 godz. 20 min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Marinierte Tomaten
35 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50 min
Spinatsalat in Curryrahm
10min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 min