Chocolate chip gluten-free loaf
TM5 TM6

Chocolate chip gluten-free loaf

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 80 g butter, unsalted, softened, plus extra for greasing
  • 240 g gluten-free flour, all-purpose
  • 50 g cornflour (starch)
  • 150 g caster sugar
  • 1 tsp xanthan gum (optional)
  • 1 ½ tsp gluten-free baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • ½ tsp fine salt
  • 200 g Greek yoghurt
  • 2 eggs
  • 100 g chocolate chips

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
956 kJ / 229 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
31.3 g
Tłuszcz
9.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy