Urządzenia i Akcesoria
Fig and Nuts Yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
1600 g
Składniki
-
fresh figs shelled200 g
-
water100 g
-
sugar60 g
-
shelled walnuts60 g
-
whole milk1000 g
-
milk powder50 g
-
plain yoghurt (full fat with live cultures)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1600 g
Sód
748.5 mg
Białko
61.1 g
Kalorie
7379.7 kJ /
1763.8 kcal
Tłuszcz
95 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
27.7 g
Węglowodany
177.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mocha Cake
3 godz.
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Apple tart
1 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Orange Sponge
2 godz.
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2 godz. 45 min
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2 godz. 20 min
Ombre Cake
2 godz. 10 min
Coconut Cake
1 godz. 20 min
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Orange and Marmalade Cake
1 godz. 15 min
Madeira Cake
1 godz. 30 min