Urządzenia i Akcesoria
Fig and Nuts Yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
1600 g
Składniki
-
fresh figs shelled200 g
-
water100 g
-
sugar60 g
-
shelled walnuts60 g
-
whole milk1000 g
-
milk powder50 g
-
plain yoghurt (full fat with live cultures)120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1600 g
Sód
748.5 mg
Białko
61.1 g
Kalorie
7379.7 kJ /
1763.8 kcal
Tłuszcz
95 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
27.7 g
Węglowodany
177.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pumpkin Soup
35 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 min
Green Goodness Soup
10 min
Coconut Yoghurt
13 godz. 20 min
Rustic Bread
2 godz.
Apple sauce
20 min
Brioche
5 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min