Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
pork meat, boneless, sinew free cubed (1 in.)28 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
yellow onions in thin wedges4 oz
-
chicken broth14 oz
-
salsa verde (canned or jarred), divided26 oz
-
canned green chilies, diced4 oz
-
ear of corn cut into rounds (½ in.)1
-
lime sliced, to garnish
-
red onion sliced, to garnish
-
mini corn tortillas grilled, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1157 mg
Białko
32 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tortilla Soup
25 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Verde
2 godz.
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Beef Barbacoa
2 godz.