Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4088 kJ / 977 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 85.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di cipolle
1 Std.
Salsa greca
10 Min
Insalata capricciosa di carne
15 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35 min
Salsa al cren
120 Std. 10 Min
Pane all'aglio
20 Min
Insalata russa allo yogurt
1 Std.
Crema spalmabile di funghi
35min
Salsa appetitosa
10 Min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Paté di fegatini
30min