Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di robiola a pezzi
- crostini tostati di pane bianco, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4088 kJ / 977 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 7.8 g
- Tłuszcz
- 85.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema all'aglio
50 Min
Crema di formaggio spalmabile
5 min
Acquacotta
50 Min
Salsa appetitosa
10 Min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min
Maionese
10 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Aceto aromatizzato alla menta
20min
Aroma di capperi
4h 10min
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Salsa rubra
30 Min