Salsa di cipolle rosse e mele

Salsa di cipolle rosse e mele

4.4 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 1 pezzo di radice fresca di zenzero pelata (2-3 cm)
  • 150 g di cipolle rosse in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di mele pelate, private dei semi e a fette
  • 40 g di zucchero
  • ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
  • 2 semi di cardamomo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di Sherry
    50 g di vino rosso, liquoroso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 2.39 g
Kalorie 2827 kJ / 676 kcal
Tłuszcz 40.36 g
Błonnik 5.84 g
Węglowodany 75.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...