Roscón trenzado de brioche con avellanas

Roscón trenzado de brioche con avellanas

4.5 52 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 raciones

Składniki

  • de avellanas crudas sin piel
    80 g
  • de azúcar
    100 g
  • tiras de piel de limón
    6
  • tiras de piel de naranja
    8
  • de leche
    120 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    25 g
  • huevos
    4
  • de ron
    30 g
    30 g de agua de azahar
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    500 g
  • de sal
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
    120 g
  • de azúcar perla
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 333 kcal / 1394 kJ
Białko 8.28 g
Tłuszcz 15.53 g
Węglowodany 40.18 g
Błonnik 2.13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...