Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)

Buñuelos vieneses (sin gluten y sin lactosa)

4.1 14 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
60 unidades

Składniki

  • 60 g de harina de arroz integral
  • 110 g de maicena
  • ½ cucharadita de polvo de hornear (sin gluten)
  • 220 g de agua mineral con gas
    220 g de agua
  • 30 g de vino blanco
  • 100 g de margarina vegetal (sin lactosa)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 4 huevos
  • 300 - 400 g de aceite de girasol (para freír)
  • 50 g de azúcar glas para espolvorear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 0.81 g
Kalorie 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...