Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 5.56 g
- Węglowodany
- 46.89 g
- Tłuszcz
- 54.26 g
- Błonnik
- 1.19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Rocas de chocolate heladas
1h 20min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Buñuelos rellenos de chocolate
5 Std.
Piononos de chocolate y fresa
30min
Napolitanas de chocolate
6 godz. 30 min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Tarta de frambuesas y chocolate
7hod.
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Cheesecake de frambuesas
3h 25 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min