
Urządzenia i Akcesoria
Chipsy z rozmarynem i tymiankiem
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porcji
Składniki
-
kaszy kukurydzianej, drobnej100 g
-
mąki tortowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu100 g
-
mleka100 g
-
oleju słonecznikowego50 g
-
soli1 - 1 ½ łyżeczki
-
pieprzu cayenne, mielonego½ łyżeczki
-
papryki ostrej, mielonej1 łyżeczka
-
rozmarynu, suszonego1 łyżeczka
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
214 kcal /
894 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska