Crema de alcachofas

Crema de alcachofas

4.3 322 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 4 alcachofas frescas grandes (6 si son pequeñas)
  • 1 - 2 ramitas de perejil fresco
    ½ limón
  • agua
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de cebolleta en cuartos
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • pimienta negra molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 3 g
Kalorie 801 kJ / 191 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...