
Urządzenia i Akcesoria
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones
Składniki
-
de cebolleta (en trozos de 2-3 cm)75 g
-
diente de ajo1
-
pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)1
-
de aceite de oliva30 g
-
de calabaza (en trozos de aprox. 3 cm)400 g
-
de ramilletes de coliflor300 g
-
pastilla de caldo de verduras1
-
de agua600 g
-
de requesón50 g
-
de tomillo seco½ cucharadita
-
de queso rallado20 g
-
de picatostes80 g
-
de perejil fresco picado1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
143 kcal /
600 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
122.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania