Pechuga de pavo al curry

Pechuga de pavo al curry

4.7 478 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • 70 g de aceite de oliva
  • 3 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada rasa de curry en polvo
  • 900 - 1000 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso (en una pieza)
  • 700 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de mantequilla
  • 20 g salsa de soja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 27 g
Kalorie 1132 kJ / 270 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...