Pierna de cordero rellena con puré de patata

Pierna de cordero rellena con puré de patata

4.5 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

Pierna de cordero
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de cebolla en trozos
    150 g
  • dientes de ajo
    2
  • de champiñones frescos
    150 g
  • de sal
    3 cucharaditas
  • de pimienta molida
    3 pellizcos
  • de carne picada de cerdo
    130 g
  • de piñones
    20 g
  • huevo ligeramente batido
    1
  • pierna de cordero deshuesada aprox. 1200g (ver sugerencia)
    1
  • de agua
    1000 g
  • de mostaza a la antigua
    2 cucharadas
Puré de patata
  • de patatas harinosas en rodajas de 1 cm
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    350 g
  • de mantequilla en trozos
    30 g
  • de nuez moscada molida
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 625 kcal / 2613 kJ
Białko 32.2 g
Tłuszcz 8.1 g
Węglowodany 30.9 g
Błonnik 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...