Urządzenia i Akcesoria
Cornish pasties
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions
Składniki
-
stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)500 g
Pastry
-
plain flour550 g
-
salted butter chilled and cut into pieces135 g
-
lard chilled and cut into pieces135 g
-
sea salt1 pinch
-
chilled water160 g
Filling
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)160 g
-
salted butter cut into pieces100 g
-
potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)160 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 ½ tsp
-
ground white pepper to taste1 tsp
-
swede or turnip, cut into pieces (3 cm)160 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
plain flour2 tsp
Assembly
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
458.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2521.8 kJ /
600.4 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
20.7 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Shortbread
1 godz.
Aussie meat pies
2 godz.
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Vanilla slice
26 godz. 5 min
Buttermilk scones
35 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min