Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
TM6 TM5 TM31

Bocconcini di polenta e salsiccia al forno

4.0 (20 ocen)

Składniki

Polenta

  • 250 g di farina di mais bramata
  • 950 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Ripieno

  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
  • 200 g di stracchino

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy