Bocconcini di polenta e salsiccia al forno

Bocconcini di polenta e salsiccia al forno

4.2 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
24 pezzi

Składniki

Polenta
  • 250 g di farina di mais bramata
  • 950 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 10 g olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
  • 200 g di stracchino

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 3.7 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...