
Urządzenia i Akcesoria
Omułki zapiekane z ziołową bułką tartą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porcje
Składniki
-
omułków, świeżych, oczyszczonych1000 g
-
gorąca woda ilość do namoczenia omułków
-
ząbki czosnku2
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście6 gałązek
-
oliwy z oliwek25 g
-
masła20 g
-
bułki tartej25 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
304.2 kcal /
1273.8 kJ
Białko
30.5 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
15.2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA SARDYŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska