Urządzenia i Akcesoria
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Muffinki z whisky i czekoladą
1 godz.
Financiery orzechowe z malinami
1 godz. 20 min
Biszkopty Lady Fingers
1 godz. 5 min
Czekoladowy sernik japoński
3 godz. 30 min
Muffinki kawowe
45 min
Ciasto czekoladowe na parze z bitą śmietaną
1 godz. 10 min
Brioszka z kulką
1 godz. 40 min
Szafranowe bułeczki lussekatter
2 godz. 10 min
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1 godz. 40 min
Ciasto migdałowe
1 godz. 15 min
Ciasto makowe
1 godz.
Ciasto pomarańczowe
45 min