Urządzenia i Akcesoria
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Białko
4 g
Kalorie
695 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tort Mimoza z ananasem
3 Std. 30 Min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2 Std.
Kruche ciasteczka kokosowe
1 Std. 10 Min
Ciasto ananasowe
55 Min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2 Std.
Ciasto herbaciane
1 Std. 15 Min
Tort waniliowo-migdałowy
3 Std.
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1 Std. 40 Min
Ciasto z serem ricotta
1 Std. 20 Min
Ciasto cytrynowe na parze
2 Std. 20 Min
Ciasto makowe
1 Std.
Ciasto pomarańczowe
45 Min