Urządzenia i Akcesoria
Massepain parfumé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
500 gramme
Składniki
-
300 g de sucre en poudre
-
200 g d'amande émondée
-
40 g de blanc d'œuf battu à la fourchette
-
1 pointe de couteau de colorant alimentaire en poudre
-
arôme naturel de pistache citron, abricot, rose...
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 gramme
Białko
56 g
Kalorie
10273 kJ /
2453 kcal
Tłuszcz
105 g
Węglowodany
321 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Confiture de fraises
1 Std. 5 Min
Biscuits aux amandes
1 Std.
Biscuits aux canneberges et à la betterave rouge
2 Std. 40 Min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Tarte flambée aux asperges, sauce aux herbes et jambon
1 Std. 40 Min
Sabayon classique
15 Min
Massepain
1 Std. 10 Min
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.