Liqueur de vin chaud

Liqueur de vin chaud

5.0 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 bouteilles

Składniki

  • 120 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille coupée en morceaux
  • 300 g de jus de raisin rouge
  • le zeste d'une orange non traitée finement épluché
  • 1 bâton de cannelle (4 cm env.)
  • ½ c. à café de cardamome en poudre
  • 3 grain de poivre de la Jamaïque (opcjonalnie)
  • 150 g de vin rouge
  • 300 g de rhum

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bouteille

Białko 0 g
Kalorie 3114 kJ / 743 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...