Soupe à la farine torréfiée
TM6 TM5

Soupe à la farine torréfiée

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 90 g de comté, coupé en cubes
  • 155 g de farine de blé T 55
  • 1500 g de bouillon de légumes
  • 2 branches de céleri, émincées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 - 5 tranches de pain de campagne

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1323 kJ / 314 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy