Soupe à la farine torréfiée

Soupe à la farine torréfiée

4.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de comté coupé en cubes
    90 g
  • de farine de blé T 55
    155 g
  • de bouillon de légumes
    1500 g
  • de céleri émincées
    2 branches
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pain de campagne
    4 - 5 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1323 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...