Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- ⅓ gousse de vanille
- 400 g de lait entier frais
- 200 g de crème liquide entière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 464 kJ / 110 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Glace au miel
17h 45min
Focaccia apulienne
2h 40min
Risotto aux cèpes
30min
Sabayon anisé
15 Min
Cheesecake glacé
3 Std.
Glace au parmesan
12h
Focaccia aux olives
3 Std.
Pesto-tomates confites
15 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Glace banoffee
10 Min
Glace stracciatella
12h
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min