Pâte d'ail et d'échalote au gingembre

Pâte d'ail et d'échalote au gingembre

4.0 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions

Składniki

  • 120 g gingembres frais pelé et coupé en cubes (2 cm)
  • 70 g d'ail les gousses coupées en 2
  • 170 g d'échalotes coupées en 4
  • 10 g de sel
  • 60 g d'huile de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 315 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...