![Pâte d'ail et d'échalote au gingembre Pâte d'ail et d'échalote au gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A942A113-2124-4D2A-B532-83D4842F6AD6/Derivates/52be0d0a-0c15-4767-b6ee-2b05c2aeecbe.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de gingembre frais, pelé et coupé en cubes (2 cm)
- 70 g d'ail, les gousses coupées en 2
- 170 g d'échalotes, coupées en 4
- 10 g de sel
- 60 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 315 kJ / 76 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Oignons hachés
5 Min
Chutney de poivrons au safran
55 Min
Graines de pavot moulues
5 Min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Tahiné maison
25 Min
Légumes rôtis avec pomme et vinaigrette à la tapenade
Keine Bewertungen
Vinaigrette césar végane
40 Min
Lassi au safran
10 Min
Pesto d'algues nori
20 min
Pain au piment doux
5h
Houmous
10h 40min
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.