Urządzenia i Akcesoria
Irish Stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Kümmel, ganz2 TL
-
Öl2 EL
-
Lammfleisch aus der Keule, in Stücken (4 cm)800 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Geflügelfond400 g
-
Möhren längs geviertelt, in Stücken (4 cm)300 g
-
Steckrüben in Würfeln (2 cm)400 g
-
Kartoffeln geviertelt600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
47 g
Kalorie
2066 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Coq au vin
2 godz.
Kedgeree (Downton Abbey)
40 min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 godz.
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 min
Rindfleischstew
1 godz. 40 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Sheperd`s Pie
1 godz. 30 min